Landsmøte 2020 ble dessverre avlyst pga Koronavirus-smittevern

Gå til innhold

Landsmøte 2020 ble dessverre avlyst pga Koronavirus-smittevern

Norsk forening for Sterilforsyning
Published By BR i Nyhetsbrev · 17 mars 2020
Tags: AvlystCoronavirusLandsmøte
    
Landsmøtet 11 og 12 mars 2020 er avlyst.

Av hensyn til sikkerheten har styret i NfS sett seg nødt til å ta sin del av ansvaret for å hindre smitte av Covid-19. Vi tror alle forstår at det er stor risiko forbundet med å samle over 150 helsepersonell i disse dager. Og styret i NfS ønsket å være på den rette siden av de vanskelige valgene.

Avdelinger som arbeider med sterilforsyning, er svært avgjørende for driften i våre sykehus. NfS sitt styre kunne ikke ta ansvar for å gjennomføre et landsmøte hvor evt. smitte skulle føre til at mange i våre sterilforsyningsenheter rundt om i Norge skulle gå i karantene.

NfS har sjekket i forkant om det finnes forsikringer for slike hendelser. Pr dags dato finnes ikke dette i Norge. Vi har fått et krav om å betale kostnadene til hotellet, konferansepartner, lydteknikk og foredragsholder. Hvis vi som forening skal refundere deltagere og utstillere så er vår forening historie.

Vi håper derfor du og din arbeidsplass stiller dere på lag med oss slik at foreningen ikke knekker nakken økonomisk på dette arrangementet. Vi trenger støtte mer enn noensinne og håper dere står sammen med oss på den riktige siden, sikkerhet og helse først.

Fra deg som deltager trenger vi all den godvilje og forståelse vi kan få.

Får vi til dette spleiselaget nå, har vi mulighet for å kunne ha landsmøte neste år også og i fremtiden.

Vi vil prøve å få til en ekstraordinær generalforsamling via epost til høsten.

Det er en vanskelig tid vi er inne i og vi i styret håper alle kommer gjennom denne ekstraordinære situasjonen uten å bli smittet.

Mvh
Styret i Norsk forening for Sterilforsyning

rr4.0 / 5
1 review
0
1
0
0
0
Enter your rating:
Tilbake til innholdet